R-LINK Evolution

Reis gerust

Plezier aan boord

Verbonden ervaring

Kaart van Europa, TomTom

Kaart van Europa, TomTom

Kaart van Europa met 45 landen, voor een realistische routebegeleiding, zelfs in tunnels. Updates tot 2 maal per jaar verkrijgbaar in de R-LINK Store. Heeft u een kaart van Europa in uw nieuwe Renault met R-LINK? Dan kunt u voortaan 3 jaar lang profiteren van gratis kaartupdates.

Lees verder

TomTom LIVE Services

TomTom LIVE Services

Een compleet pakket dat de eerste drie jaar gratis is. TomTom Traffic geeft realtime verkeersinformatie voor 99% van het wegennet. Elk jaar worden ruim 350 miljoen verkeersmeldingen gegeven, tot 100 meter nauwkeurig. De meldingen worden elke twee minuten bijgewerkt. Heeft u net een nieuwe Renault met R-LINK gekocht? Dan kunt u de eerste 36 maanden gratis profiteren van LIVE Services. Met LIVE Services krijgt u zonder uw blik van de weg te halen het weerbericht voor uw route of uw bestemming. POI's zijn eenvoudig te zoeken in een database die realtime beschikbaar is.

Lees verder

Online services

Online services

Rij veilig met speciale apps voor in de auto, zoals de geïntegreerde app om e-mail door het systeem te laten voorlezen of Coyote Series®, waarmee u realtime waarschuwingen krijgt over alle verkeersproblemen die door de Coyote-community zijn gerapporteerd. Ga naar uw R-LINK Store.

Lees verder

Android Auto™voor R-LINK

Android Auto™voor R-LINK

Op het R-LINK scherm vindt u alle apps voor uw smartphone met Android 5.0 of hoger. Of u nu berichten wilt dicteren, de navigatie wilt gebruiken of uw favoriete muziek wilt beluisteren, alles is heel eenvoudig te regelen. Met een gecertificeerde kabel maakt u van uw smartphone het middelpunt van uw ervaring.

 

*Belgische App Android Auto nog niet beschikbaar in Google Play Store.
Lees verder

Spraakherkenning R-LINK

Spraakherkenning R-LINK

Via een knop op het stuur kunt u met uw stem de navigatie naar uw bestemming starten, iemand uit uw contactenlijst of uit de belgeschiedenis bellen of de app Coyote Series starten.

Lees verder

Renault Driving ECO2

Renault Driving ECO2

Geeft een overzicht van uw ritten, hoe zuinig u rijdt en tips om uw verbruik te optimaliseren.

Lees verder

Capacitief touchscreen 7"

Capacitief touchscreen 7"

Dezelfde touchscreentechnologie als bij tablets waardoor het reageert op de fijnste aanrakingen. Het touchscreen is perfect in het dashboard geïntegreerd.

Lees verder

Auto’s uitgerust met het R-LINK Evolution-systeem

Hulp nodig?

verplichte velden